Butiken

Välkommen till PePe, modebutiken mitt i Täby Kyrkby. PePe är butiken med personlig service och mode av hög kvalité.


Vi har damkläder, skor, väskor och accessoarer av väl utvalda märken. Vår kunniga och trevliga personal hjälper dig att hitta rätt. Butiken är för många en välkänd butik som har funnits i Täby Kyrkby sedan 1980. Under 2011 fick butiken ny ägare. Sedan dess har butiken fortsatt med sina populära märken och utökat sortimentet med många nya spännande märken.

Våra damkläder, skor och accessoarer är av hög kvalité. Allt från klassiskt kvinnligt, bekväma fritidskläder till mer överraskande designer. Snygga kläder utan åldersgränser. På PePe finns damkläder för både mor och dotter. Det senaste och det bästa från en rad utvalda märken. Vi har också ett litet men exklusivt urval av kläder till fest och bröllop.

Vi erbjuder VIP-kvällar, personal shopper, och extra öppet för after work och tjejkvällar. Läs mer om detta under fliken ”Personal shopper”.

Vi jobbar hela tiden på att göra butiken ännu bättre för våra kunder. Vi har temaveckor och kampanjer så missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev här på hemsidan eller i butiken så får du information om vad som är på gång. Vi hoppas att du ska trivas hos oss!

Nyhetsbrev, ja tack!