Personal Shopper - personlig hjälp att hitta rätt

Vill du ha extra mycket hjälp av oss föreslår vi att du bokar en tid  med vår personal shopper. Tjänsten är kostnadsfri (utan köptvång), men behöver förbokas.


Spara tid och undvik felköp

Att boka en egen tid för personlig shopping är ett effektivt sätt att hitta plaggen som passar dig. Du sparar tid, undviker felköp och har trevligt under tiden.

Vi tittar igenom dina behov och vad du saknar för att bygga en bra garderob. Sedan tar vi fram förslag som du får prova i lugn och ro.

Make-over

Har du fastnat i en gammal stil och vill förnya dig. Vi hjälper dig att se dig själv med nya ögon och prova fram din nya stil. Vill du gå ett steg längre och komplettera din nya stil med ny makeup och ny frisyr kan vi erbjuda hela paketet med hjälp av våra duktiga samarbetspartners.

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med så hittar vi en lösning som passar dig.

Personal shopper utanför ordinarie öppettider

Hos oss är personlig service ett ledord och vi vill att du som av olika skäl inte kan besöka oss på våra ordinarie öppettider ska få hjälp att hitta de rätta plaggen. Kontakta oss så hittar vi en tid som passar dig.

Hembesök

Kan du inte besöka butiken men behöver hjälp med att hitta passande plagg. Då kan vi komma till dig. Kontakt oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Extra öppet för after work och tjejkvällar

Vi kan hålla extra öppet om du vill bjuda in dina vänner eller arbetskollegor till en kväll på PePe. Vi ordnar dricka med tilltugg. Kontakta oss med din förfrågan.