Brilliant Cashmere


Brilliant Cashmere gör fantastiska ponchos och sjalar i mjuk och skön kashmir. Användbara plagg som passar både vardag och fest. Varning utfärdas, börjar man bära kashmir, vill man inte ha något annat.

Rock and Blue


Rockandblue är ett skandinaviskt ytterklädsel. Märket står för en stark rock och roll estetisk, synonymt med en upprorisk och ungdomlig tankegång, frihet och skandinavisk sofistikering.

Eva & Claudi


Eva & Claudi är ett danskt klädmärke med snygga och fantasifulle plagg som passar lika bra till vardag som fest.

EvaClaudi

Ouí


Oui älskar kvinnor och vill göra dem ännu vackrare! För Oui är mode både lekfullt, färgglatt och nyskapande.

Frank Lyman


Frank Lyman skapar kläder som möter de flerdimensionella behoven hos dagens kvinna. I sortimentet ingår klänningar, aftonkläder och trendiga sportkläder som du inte hittar någon annanstans.

QV9irDVV

Smashed Lemon


Smashed Lemon är ett holländskt modemärke, känt för fantastiska mönster, hög kvalitet och perfekt passform. En stark samling plagg bestående av klänningar, kjolar, jackor, toppar, blazers, byxor, och stickat.

ExhibID_5514_Graphic1

House of Saki


Glamour är synonymt med skönhet och karisma. House of Saki har kombinerat design och material med kvinnlighet, detaljer och känsla, i en samling som sticker ut från mängden.

1059_6a6bacac

LauRie


Från LauRie är ett märke med fantastiskt fina blusar och byxor. Fina tyger, bra passform och mycket populära.

Lau Rie logo

NYDJ


Not Your Daughter’s Jeans, NYDJ, introducerade år 2003 revolutionerande jeans som är både bekväma och smickrande för figuren.

NYDJ

Zitella


Zitella arbetar som kreatörer med deras eget varumärke Zitella. Det är vackert kvinnliga klänningar och toppar i material som gärna fladdrar i vinden.

zitella

J Squad


J Squad är ett varumärke med bas i Los Angeles. De tillverkar digitalt tryckta kläder i vackra färger och mönster. Passar bra till fest och är det perfekta plagget till resan.

logo-jsquad-png

Save the Queen


Save the Queen är ett märke med starka och kreativa idéer med stilistiska element från olika kulturer i modern stämning och innovativa material sammanfattat i ett enda modeord: Made in Italy.

STQ

Karin Wallén


Exklusiva handgjorda sidensjalar, den ultimata presenten till dig själv eller till en vän. Cool och romantisk på samma gång. Använd den till dräkt eller kavaj på jobbet, till jeansen på fritiden eller till den lilla svarta på festen.

karinwallén

In Front


iN Front gör snygga och trendiga plagg. De levererar mode i framkant med feminina detaljer till den modemedvetna moderna kvinnan.

in Front logo

 

Sani Blu


Sani Blu är ett märke med toppar, blusar, tröjor och byxor. Plaggen har mjuka och sköna kvalitéer med bekväm passform. Många av plaggen i den senaste kollektionen har fina djurmönster.

sani-blu

MiLook


Milook är ett klädkoncept med multifunktionella kläder i kvalité och design för att kunna användas till många olika tillfällen och aktiviteter.

 

Stockholms Klänningsfabrik


Stockholms Klänningsfabrik grundades 1932 och har sedan dess designat och producerat klänningar, blusar, kjolar i mer än tre generationer.

logo_stockholmsklanningsfabrik

Comunque


Comunque är ett Italienskt varumärke med lyxiga sjalar tillverkade med kärlek till själva produkten och de människor som bär den. Utbudet av mönster och färger skapar möjlighet att uttrycka din personlighet på ett subtilt sätt. 

comunque_logo

Nyhetsbrev, ja tack!